Posted On July 17, 2017 By In Fashion And 2606 Views

H&M Onthult: ERDEM x H&M

Begin maar vast met sparen, want H&M heeft de samenwerking met alweer een nieuw modehuis aangekondigd! Ook voor het aankomende seizoen heeft de Zweedse modeketen een designer op niveau voor zich weten te winnen. Dit jaar heeft H&M niemand minder dan fashion designer ERDEM aan de haak weten te slaan, een gevestigde naam in de mode industrie!

Hoewel de naam ERDEM misschien niet meteen een belletje doet rinkelen, kleedt het in Engeland gevestigde modehuis tout bekend Hollywood. Van covershoots met Emma Stone tot editorials met topmodel Linda Evangelista, you name it: ERDEM dressed them.

Erdem Moralioglu over de samenwerking met H&M:

Ik ben heel erg enthousiast over de samenwerking met H&M en om op deze manier mijn werk op een heel ander niveau te verkennen. Een voorbeeld hiervan is de kledingcollectie voor mannen, iets wat ik nog nooit eerder heb gemaakt. Het is ook zó sensationeel om te mogen werken met Baz Luhrmann, één van de belangrijkste storytellers van onze tijd.


Baz Luhrmann
 (filmregisseur van onder andere Moulin Rouge en The Great Gatsby) mocht voor deze speciale gelegenheid de teaser schieten waarin je alvast een blik kunt werpen op de Erdem x H&M collectie. Spoiler alert: Heel veel bloemenprints, romantiek en een hoog wil-ik-hebben-gehalte. Onze favoriet: de panterprint jas!

Heb jij al iets gespot wat je wilt hebben? De collectie ligt vanaf 2 november in geselecteerde H&M winkels!

Psst, jij daar! Let’s stay in touch 😉
Volg ons op FacebookInstagramTwitter en YouTube!

Tags : , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close