Posted On August 10, 2017 By In Lifestyle And 2432 Views

VIDEO: In Première – Atomic Blonde!

Afgelopen maandag mochten wij in Pathé Arena de rode loper op voor de voorpremière van Atomic Blonde! In deze nieuwe blockbust-her schittert de Zuid Afrikaanse schone Charlize Theron op het witte doek als nooit tevoren. Charlize speelt de rol van geheim agent die tijdens de Koude Oorlog naar Berlijn wordt uitgezonden om de moord op een mede-collega op te lossen. Als ze daar eenmaal aankomt, blijkt al snel dat zij niemand kan vertrouwen…

Atomic Blonde - Voorpremiere Pathe Arena - WhatTheVogue

De film kenmerkt zich door een enorm gevoel voor styling, waarin de verleidelijke outfits niet onopgemerkt blijven. De film is sensationeel en opwindend, maar beschikt vooral over een flinke dosis BAD-ASS-NESS!! Altijd gekleed op killer heels, weet hoofdpersoon Lorraine Broughton op zeer charmante wijze een flink spoor van bloed achter zich te laten.

De muziekkeuze waar in de film voor is gekozen is verrassend en deed ons denken aan de film Baby Driver, waarin de muziek de beelden absoluut versterkt! Deze is volledig in sync met de hits van die tijd, uiteraard gestoken in een wat stoerder jasje. 99 Luftballons op repeat, kom maar door!

Atomic Blonde zorgt ervoor dat je inner femme fatale weer even wakker geschud wordt en roept een zekere don’t f*ck with me mentaliteit op. Aanrader? Absoluut! De plot twists zullen je doen verrassen en zullen je geboeid houden tot aan het bitter(zoet)e einde.

Benieuwd wie wij tijdens de voorpremière op de rode loper tegenkwamen? En kun jij de vermomde BN’er identificeren? Je ziet het in de onderstaande impressievideo!

Atomic Blonde draait vanaf donderdag 10 Augustus in de Nederlandse bioscopen! Voor de beste beleving, bekijk je de film bij Pathé in IMAX!

Klik hier voor de volledige trailer.

Staat Atomic Blonde inmiddels ook op jouw to watch list? Laat het ons weten in de comments!


Psst, jij daar! Let’s stay in touch 😉
Volg ons op FacebookInstagramTwitter en YouTube!

Tags : , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

One Response

  1. De film leek me totaal niet interessant, ondanks dat Charlie best een goede actrice is. Wie weet dat ik toch nog eens ga kijken. Baby Driver ga ik sowieso bekijken 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close