Onweerstaanbaar Volumineuze Krullen

Posted On April 4, 2018 By In Beauty And 6101 Views

VIDEO: Onweerstaanbaar Volumineuze Krullen

Disclaimer: Dit is geen standaard curly hair routine. Ik herhaal: GEEN STANDAARD CURLY HAIR ROUTINE! In de onderstaande video laat ik je zien hoe je in een handomdraai onweerstaanbaar volumineuze krullen kunt maken met behulp van mijn favoriete krultang en styling producten. Ook als je zelf géén krullend haar hebt, kun je met mijn video prima uit de voeten!

Chop chop met die stick

De krultang die ik in onderstaande video gebruik, is bij mij favoriet! Ook na het proberen van high end krultangen zoals bijvoorbeeld die van Jose Eber, kan ik met volle overtuiging zeggen dat de Chopstick Curler van Carmen er met kop en schouders bovenuit steekt. De krultang voelt licht aan, is gebruiksvriendelijk en kenmerkt zich door de vorm van de tang. Deze vorm is namelijk niet rond, zoals je zou verwachten bij een standaard krultang. De tang is meer hoekig rond en zorgt er daarom voor dat: 1. de krul veel definitie krijgt en 2: de krul veel langer blijft zitten.

Onweerstaanbaar Volumineuze Krullen

Als ik een minpuntje moet noemen, dan is dit dat de krultang binnen no time opwarmt tot 200 graden zonder dat je de temperatuur zelf kunt aanpassen. Dit heeft bij mij al voor aardig wat brandplekjes gezorgd op mijn vingers. Het dragen van een hittebestendige handschoen blijkt hierbij dus geen overbodige luxe.

De Chopstick Curler scoort boven verwachting goed qua prijs/kwaliteit verhouding. Ten opzichte van de meeste krultangen die gouden bergen beloven, maar flink teleurstellen, kost de Chopstick Curler maar liefst €25,- bij Bol.com.

Verzorg je krullen

Niet alleen een goede krultang is van belang bij het creëren van hèt perfecte krullenkapsel. De producten die je gebruikt om je haar te voeden, hydrateren en beschermen zijn minimaal even belangrijk. In de video gebruik ik producten van Urban Care, een in Nederland relatief jong merk wat oorspronkelijk haar roots in Turkije heeft.

Onweerstaanbaar Volumineuze Krullen

Urban Care heeft verschillende lijnen voor verschillende haartypes. Ik heb voor deze gelegenheid uiteraard gebruik gemaakt van de lijn voor krullend haar. Voor verzorging heb ik gekozen voor de Shake ‘n Repair 7/24 Curl Milk Treatment Mousse. Dit omdat ik tijdens het maken van de video rondliep met “dag 4 haar”. De mousse zorgt voor minder pluizig haar en geeft een mooie glans af als finishing touch.

Om ervoor te zorgen dat mijn krullen beschermd bleven tegen de hitte, heb ik de Elastic Curl Heat Spray gebruikt. Doordat de flacon van de spray uitnodigt tot overmatig gebruik, raad ik je aan voorzichtig aan te doen wanneer je dit op je haar sprayt. Je gebruikt al gauw teveel product en dat is natuurlijk zonde van het geld.

Beide producten voelen vrij licht aan en ruiken goddelijk lekker. Het eindresultaat mag er door het gebruik van deze producten dan ook zeker wezen! Je kunt Urban Care kopen bij Etos en Albert Heijn Online. De prijzen voor de haarproducten van Urban Care variëren gemiddeld tussen de €5 en €8 per product.

Nu dat je weet waar je de producten die ik gebruik in de video kunt kopen, kun je met een gerust hart starten met het bekijken van onderstaande video! Enjoy!

Psst, jij daar! Let’s stay in touch 😉
Volg ons op FacebookInstagramTwitter en YouTube!

Dit artikel bevat gesponsorde artikelen.

Tags : , , , , , , , ,

10 Responses

  1. Ge-wel-dig! Supertip en heel mooi gefilmd!

  2. Mad props to you, babe, for using that tiny barrell curling iron on that abundant head of hair! It turned out beautiful!

  3. Mooi haar heb je. Ik heb slag in mijn haar en dat vind ik niet mooi, stijl mijn haar altijd.

  4. Jouw krullen zijn werkelijk prachtig geworden. En ik vind 25 euro ook nog wel goed te doen qua prijs!

  5. Zo’n felle krullen staat je super! Ik heb vrij sluik haar en iets meer dan een golf krijg ik er ook niet in! Alle krullen verdwijnen na 30 minuten 😀

  6. Wat een fijne krultang. Het staat je prachtig die kleine krulletjes. Helaas heb ik er zelf nooit geduld voor om uren met een krultang bezig te zijn… zo nu en dan probeer ik het wel eens voor een feestje.

  7. Wat heb je toch een prachtig haar zeg! Love it!!

  8. je haar is echt prachtig, ik ben jaloers haha, love it

  9. WAUWIE, ik heb zelf ook een gigantische krullenbos! Ga deze zéker even uitproberen, want je haardos ziet er echt perfect uit zo. Altijd zó lastig met die kroelies!

  10. Wauw! Mooie krullen zeg! Als ik mn haar krul, zijn ze er in no time weer uit; Dat de temperatuur niet in te stellen is vind ik wel een groot nadeel… 200°C is echt wel warm voor je haar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close