Girls Trip movie

Posted On September 7, 2017 By In Lifestyle And 2817 Views

VIDEO: IN PREMIÈRE – GIRLS TRIP

Als je dit weekend zin hebt in een feel good movie, dan hebben wij goed nieuws voor jou! De langverwachte Amerikaanse comedy Girls Trip is nu dan ook ein-de-lijk in Nederland in de bioscoop te zien! Set it off actrices Jada Pinkett Smith en Queen Latifah vertolken samen met Regina Hall en Tiffany Haddish de hoofdrol in deze hilarische film!

Wanneer de succesvolle Ryan Pierce op zakenreis moet, besluit zij jeugdvriendinnen Sasha, Lina en Dina (oftewel the Flossy Posse) mee te nemen naar het Essence Festival in New Orleans. Als hier blijkt dat het leven van Ryan niet over rozengeur en maneschijn gaat, ontketent dit een serie aan wilde nachten, slechte beslissingen en momenten waarbij hun vriendschap zwaar op de proef gesteld wordt..

Girls Trip zorgt voor een gezellig avondje uit met een mooie onderliggende boodschap. Ondanks dat de film uit vele lachwekkende momenten bestaat, is er ook ruimte voor een stukje gevoeligheid en kwetsbaarheid. De film kenmerkt zich door een flinke portie herkenbaarheid, die je zal doen terugdenken aan de hilarische momenten die je zelf beleeft hebt binnen je vriendinnenclub.

Girls Trip movie

Naast de hoofdrolspelers in deze film, zul je veel bekende gezichten spotten! Common, Mariah Carey en Ne-Yo zijn een kleine greep uit de vele celebrities die de revue passeren in deze geestige film.

Als Girls Trip je niet inspireert om á la minute je vriendinnen op te bellen, een zak grapefruits te kopen (thank us later) en spontaan een last minute te boeken, dan weten wij het ook niet meer! Aanrader? Als je je buikspieren wil trainen wel!

Tijdens de voorpremière stonden wij aan de roze loper om BN’ers het spreekwoordelijke hemd van het lijf te vragen! Ben jij benieuwd hoe de ultieme girls trip voor Nienke Plas eruit zou zien? Dan zou ik onderstaande video zeker even bekijken!

Girls Trip draait vanaf donderdag 7 september in de Nederlandse bioscopen!

Klik hier voor de volledige trailer.

Ben jij van plan Girls Trip te gaan bekijken in de bios? Laat het ons weten in de comments!


Psst, jij daar! Let’s stay in touch 😉
Volg ons op FacebookInstagramTwitter en YouTube!

Tags : , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close